DELNI OBČNI ZBOR LZS IN OBČNI ZBOR ZLD PTUJ-ORMOŽ

Dne 3. 5. 2018 je v prostorih lovskega doma Lovske družine Juršinci potekal delni občni zbor LZS in nato občni zbor ZLD Ptuj-Ormož. Prisostvovali so delegati Volilnega okoliša Ptuj-Ormož.

Otvoritev DOZ je opravil dr. Srečko F. Krope s pomočjo Rogistov ZLD Ptuj-Ormož. 

Tako DOZ in OZ je vodil dr. Srečko Felix Krope. Na obeh zborih je aktivno sodeloval podpredsednik LZS mag. Aleš Klemenc.

V okviru DOZ LZS je bilo pregledano oziroma obravnavano poročilo o delu LZS za leto 2017, program dela in finančni načrt. Predstavljene so bile poglavitne naloge in aktivnosti v preteklem letu s poudarkom na aktivnostih, ki se odvijajo že letos.

V okviru OZ ZLD Ptuj-Ormož je bilo predstavljeno poročilo za leto 2017 z vsemi prilogami. Poročilo sedanjega dela UO, delovnih teles in komisij se je nanašalo na obdobje od 25. 4. 2017 dalje (od volilnega občnega zbora). Delegati so ugotovili, da je poročilo zelo dobro, kvalitetno in da odraža dejansko stanje opravljenega dela.

Zahvaljujemo se delegatom, rogistom, LD Juršinci in tudi vsem damam, ki so poskrbele za dobro pripravljano hrano in vse dobrote.

 

 

 

Ta vnos je bil objavljen v O NAS. Zaznamek za trajno povezavo.